Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Społem - Ważna od 30.03 do 10.04 - Strona nr 13

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Społem 30.03.2023 - 10.04.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ż Chlebek do żurku -sAŃ sałatka jarzynowa 200g Żurek kielecki SPOŁEM PSS 500ml SPOŁEM PSS 1995 zł/ka SPOŁEM PSS 16,99 zł/kg 5,98 zł/l «€ 2; Śledź z cebulką w oleju Pasztet winnicki mięsny Galaretka z drobiu 1kg 1k« 80g SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS 25,99 zł/kg 26,99 zł/kg 4113 zł/kg Zurek Wielkanocny Składniki: - 2 litry wody, - 2 rozgniecione ząbki -3 białe kiełbasy, czosnku, - zwykła kiełbasa (do - majeranek, podsmażenia), - ewentualnie przypra- -3 listki laurowe, wą do żurku, -5 ziaren ziela angiel- - śmietana 18% lub30%, | skiego, - żurek 500ml, | - pieprz i sól, Przepisz Do garnka wlewamy ok. 2 litrów wody, doda- jemy białe kiełbaski, liście laurowe, ziele an- gielskie, czosnek, pieprz, sól . Całość gotujemy około 30min. W międzyczasie podsmażamy pokrojoną w plasterki kiełbasę, a później pokro- joną w kostkę cebulę. wlewamy żurek, zmniej- szamy gaz i czekamy aż się zagotuje. Do wywa- ru dodajemy podsmażoną wcześniej kiełbasę z cebulką. Śmietankę hartujemy w miseczce z odrobiną żurku i dodajemy do garnka. Dopra- wiamy solą, pieprzem i majerankiem. Podajemy z ugotowanym na twardo jajkiem.

Najnowsze gazetki

Reklama
ż Chlebek do żurku -sAŃ sałatka jarzynowa 200g Żurek kielecki SPOŁEM PSS 500ml SPOŁEM PSS 1995 zł/ka SPOŁEM PSS 16,99 zł/kg 5,98 zł/l «€ 2; Śledź z cebulką w oleju Pasztet winnicki mięsny Galaretka z drobiu 1kg 1k« 80g SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS SPOŁEM PSS 25,99 zł/kg 26,99 zł/kg 4113 zł/kg Zurek Wielkanocny Składniki: - 2 litry wody, - 2 rozgniecione ząbki -3 białe kiełbasy, czosnku, - zwykła kiełbasa (do - majeranek, podsmażenia), - ewentualnie przypra- -3 listki laurowe, wą do żurku, -5 ziaren ziela angiel- - śmietana 18% lub30%, | skiego, - żurek 500ml, | - pieprz i sól, Przepisz Do garnka wlewamy ok. 2 litrów wody, doda- jemy białe kiełbaski, liście laurowe, ziele an- gielskie, czosnek, pieprz, sól . Całość gotujemy około 30min. W międzyczasie podsmażamy pokrojoną w plasterki kiełbasę, a później pokro- joną w kostkę cebulę. wlewamy żurek, zmniej- szamy gaz i czekamy aż się zagotuje. Do wywa- ru dodajemy podsmażoną wcześniej kiełbasę z cebulką. Śmietankę hartujemy w miseczce z odrobiną żurku i dodajemy do garnka. Dopra- wiamy solą, pieprzem i majerankiem. Podajemy z ugotowanym na twardo jajkiem.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy