Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 14.03 do 20.03 - Strona nr 9

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Stokrotka 14.03.2024 - 20.03.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

KRAKOWSKA SZYNKA KONSERWA WOJSKOWA KIEŁBASIAK PIECZONY SUCHA KRAKUS BASIUNI Lukullus; 25,90 zł/kg Z INDYKA 2x 40 g; plastry; 8,62 zł/100 g 140 g; plastry, Sokołów; Indykpol; 24,90 zł/kg zł/kg LUKULLUS ] PASZTET Z CAŁEGO PARÓWKI DELIKATESOWE PIERŚ MIODOWA KURCZAKA Sokołów; 22,90 zł/kg Duda; 17,90 zł/kg Sokołów; 24,90 zł/kg CIJA Papryka mix faszerowane 500 g; 17,98 zł/kę specjał papryki [I tygodnia ZSL 6 papryk w różnych kolorach + 1 puszka fasoli czerwonej 500 g mięsa mielonego pomidory całe w puszce wołowego SEZ) GZ OZI 150 g sera cheddar 1 łyżeczka słodkiej papryki 2 duże czerwone cebule 0 łyżeczki ostrej papryki 4 ząbki czosnku olej do smażenia OEM cj 1 puszka kukurydzy pieprz © Przygotowanie: Ryż gotujemy według instrukcji podanej na opakowaniu, skracając czas o 5 minut — powinien być lekko twardy. Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w drobną kosteczkę. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oleju, podsmażamy na nim cebulę, pod koniec doda- |EWICZAEA Następnie do czosnku i cebuli dodajemy mięso oraz przyprawy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dusimy na małym ogniu przez około 10 minut. Kukurydzę oraz fasolę odcedzamy i dodajemy do mięsa. Dokładamy pomidory z puszki. Dusimy na małym ogniu przez kolejne 10 minut. Patelnię zdejmujemy z ognia, dodajemy ryż. Ser Ścieramy na tarce o grubych oczkach, 2/3 przekładamy do lekko przestudzonego farszu (resztę pozostawiamy do zapieczenia). Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Papryki dokładnie myjemy, obcinamy ich górne części z ogonkiem, wyjmujemy gniazda nasienne. Tak przygotowane wypełniamy farszem i układamy w naczyniu żarood- pornym. Na dno wlewamy szklankę wody. Wstawiamy do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy przez około 40 minut. 10 minut przed zakończeniem pieczenia posypujemy papryki pozostałym serem, zapiekamy. Podajemy od razu po wyjęciu LJOCILLCH Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki - dla towarów łatwo psujących się i z krótkim terminem przydatności, między innymi takich jak mięso, warzywa, owoce, przy czym jest to najniższa cena jaka wystąpiła przed zastosowaniem obniżek, w jakimkolwiek sklepie sieci Stokrotka w formacie supermarket i market, Określenie „Najniższa cena zostatnich 30 dni" jest stosowane w przypadku towarów innych niż łatwo psujące lub z krótkim terminem przydatności - cena ta jest najniższą ceną jaka obowiązywała w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki w jakimkolwiek sklepie sieci Stokrotka w formacie supermarket i market. Ceny w poszczególnych sklepach mogą się różnić.

Najnowsze gazetki

Reklama
KRAKOWSKA SZYNKA KONSERWA WOJSKOWA KIEŁBASIAK PIECZONY SUCHA KRAKUS BASIUNI Lukullus; 25,90 zł/kg Z INDYKA 2x 40 g; plastry; 8,62 zł/100 g 140 g; plastry, Sokołów; Indykpol; 24,90 zł/kg zł/kg LUKULLUS ] PASZTET Z CAŁEGO PARÓWKI DELIKATESOWE PIERŚ MIODOWA KURCZAKA Sokołów; 22,90 zł/kg Duda; 17,90 zł/kg Sokołów; 24,90 zł/kg CIJA Papryka mix faszerowane 500 g; 17,98 zł/kę specjał papryki [I tygodnia ZSL 6 papryk w różnych kolorach + 1 puszka fasoli czerwonej 500 g mięsa mielonego pomidory całe w puszce wołowego SEZ) GZ OZI 150 g sera cheddar 1 łyżeczka słodkiej papryki 2 duże czerwone cebule 0 łyżeczki ostrej papryki 4 ząbki czosnku olej do smażenia OEM cj 1 puszka kukurydzy pieprz © Przygotowanie: Ryż gotujemy według instrukcji podanej na opakowaniu, skracając czas o 5 minut — powinien być lekko twardy. Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w drobną kosteczkę. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oleju, podsmażamy na nim cebulę, pod koniec doda- |EWICZAEA Następnie do czosnku i cebuli dodajemy mięso oraz przyprawy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dusimy na małym ogniu przez około 10 minut. Kukurydzę oraz fasolę odcedzamy i dodajemy do mięsa. Dokładamy pomidory z puszki. Dusimy na małym ogniu przez kolejne 10 minut. Patelnię zdejmujemy z ognia, dodajemy ryż. Ser Ścieramy na tarce o grubych oczkach, 2/3 przekładamy do lekko przestudzonego farszu (resztę pozostawiamy do zapieczenia). Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Papryki dokładnie myjemy, obcinamy ich górne części z ogonkiem, wyjmujemy gniazda nasienne. Tak przygotowane wypełniamy farszem i układamy w naczyniu żarood- pornym. Na dno wlewamy szklankę wody. Wstawiamy do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy przez około 40 minut. 10 minut przed zakończeniem pieczenia posypujemy papryki pozostałym serem, zapiekamy. Podajemy od razu po wyjęciu LJOCILLCH Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki - dla towarów łatwo psujących się i z krótkim terminem przydatności, między innymi takich jak mięso, warzywa, owoce, przy czym jest to najniższa cena jaka wystąpiła przed zastosowaniem obniżek, w jakimkolwiek sklepie sieci Stokrotka w formacie supermarket i market, Określenie „Najniższa cena zostatnich 30 dni" jest stosowane w przypadku towarów innych niż łatwo psujące lub z krótkim terminem przydatności - cena ta jest najniższą ceną jaka obowiązywała w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki w jakimkolwiek sklepie sieci Stokrotka w formacie supermarket i market. Ceny w poszczególnych sklepach mogą się różnić.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy