Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Stokrotka Gazetki promocyjne
Stokrotka
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 28.12 do 03.01 - Strona nr 15

Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Gazetka Stokrotka 28.12.2023 - 03.01.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

b 5 s Smietanka Ga ER cd LEA gw —— off 200 g; Zott Zaskocz najbliższych GEM + 400g śmietanki 30% OWOCOWA WTA + 5żółtek OU ZEE LULA Kd < BLOW COETTTCCJI TAC NMZEOZELEY waniliowego Do rondelka wlewamy śmietankę, dodajemy cukier oraz aromat lub. cukier waniliowy. Całość podgrzewamy do momentu, aż cukier się roz- puści. Uważamy na to, aby nie doprowadzić do wrzenia. Jajka myjemy, oddzielamy żółtka od białek. Białka możemy wykorzy- stać np. do upieczenia małych bez, które będą doskonałym dodatkiem do kremu. Żółtka wlewamy do wysokiej miski. Delikatnie ubijamy je trzepaczką. Uwaga — nie doprowadzamy do powstania puszystej masy. Żółtka mają być dobrze wymieszane, ate nie napowietrzone: Do żółtek dodajemy odrobinę podgrzanej śmietanki, aby je zaharto- wać. Następnie wlewamy resztę kremówki. Ważne, aby robić to powoli, EWELINA Masę przelewamy do 4 kokilek. Ustawiamy je na wypełnionej do półowy. wodą blaszce. Pieczemy przez 50 minut w temperaturze 100 stopni. Gorący CA studzimy, następnie wkładamy na całą noc do lodówki. Przed podaniem wierzch deseru posypujemy cukrem trzcinowym. Wstawiamy na 3 minuty do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla, aby cukier się skarmelizował. Dekorujemy ulubionymi świeżymi owocami, opcjonalnie miętą. PILOJZ Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne Drosed 400 g; 24,98 zł/kg (przy zakupie 2 szt.) Przy zakupie 1 szt. - 11,99 zł (29,98 zł/kg) kup 2za A zł ik) przy zakupie 2 szt. gy Nuggi AJ GTx 4 Drosed 350 g; 25,69 zł/kg (przy zakupie 2 szt.) |raZELO ACE FA 0,49 zł [29,98 zł/kg] |kup2za 17,98 zł 87 /szt. przy SŚ d 4a Z Re2U Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki Określenie „Najniósza a cena z ostatnich 30 di 14. jaka obo

Najnowsze gazetki

b 5 s Smietanka Ga ER cd LEA gw —— off 200 g; Zott Zaskocz najbliższych GEM + 400g śmietanki 30% OWOCOWA WTA + 5żółtek OU ZEE LULA Kd < BLOW COETTTCCJI TAC NMZEOZELEY waniliowego Do rondelka wlewamy śmietankę, dodajemy cukier oraz aromat lub. cukier waniliowy. Całość podgrzewamy do momentu, aż cukier się roz- puści. Uważamy na to, aby nie doprowadzić do wrzenia. Jajka myjemy, oddzielamy żółtka od białek. Białka możemy wykorzy- stać np. do upieczenia małych bez, które będą doskonałym dodatkiem do kremu. Żółtka wlewamy do wysokiej miski. Delikatnie ubijamy je trzepaczką. Uwaga — nie doprowadzamy do powstania puszystej masy. Żółtka mają być dobrze wymieszane, ate nie napowietrzone: Do żółtek dodajemy odrobinę podgrzanej śmietanki, aby je zaharto- wać. Następnie wlewamy resztę kremówki. Ważne, aby robić to powoli, EWELINA Masę przelewamy do 4 kokilek. Ustawiamy je na wypełnionej do półowy. wodą blaszce. Pieczemy przez 50 minut w temperaturze 100 stopni. Gorący CA studzimy, następnie wkładamy na całą noc do lodówki. Przed podaniem wierzch deseru posypujemy cukrem trzcinowym. Wstawiamy na 3 minuty do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla, aby cukier się skarmelizował. Dekorujemy ulubionymi świeżymi owocami, opcjonalnie miętą. PILOJZ Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne Drosed 400 g; 24,98 zł/kg (przy zakupie 2 szt.) Przy zakupie 1 szt. - 11,99 zł (29,98 zł/kg) kup 2za A zł ik) przy zakupie 2 szt. gy Nuggi AJ GTx 4 Drosed 350 g; 25,69 zł/kg (przy zakupie 2 szt.) |raZELO ACE FA 0,49 zł [29,98 zł/kg] |kup2za 17,98 zł 87 /szt. przy SŚ d 4a Z Re2U Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki Określenie „Najniósza a cena z ostatnich 30 di 14. jaka obo
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KARTA WIN
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Aldi - Aldi
18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy