Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 03.11 do 09.11 - Strona nr 15

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Stokrotka 03.11.2022 - 09.11.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

” a Piada Classica 5 Fine Foods | 390 g; 15,36 zł/ki ŻŻEINE Grissini z A ę FCODS 7] KU) SĄ. premium Panealba y s 150 g; oliwa, a maa) 59 sezam; 33,27 zł/kg |z| Pipe. P i jpancalba) 150 u U Pr STIRATIN, 9 = m | sk = , 9 170g Panini Rustici Durum Fine Foods (A 170 g; 29,36 zł/kg sa PANINI Spody do pizzy ) z s” P 4 Fine Foods 4 j ł 280 g; 17,83 zł/kg <= l CIJ "AL Crostini Panealba 100 g; czosnek, oliwa Hala YJ Ciabatta pszenna Na podpieczonej pizzy ułóż ser, poprzekładaj go pomidorkami i papryczką. Wstaw do piekarnika i piecz jeszcze ok. 6 minut w nieco niższej temperaturze (180 stopni) - aż pizza się zarumieni a ser roztopi. Po wyjęciu z piekarnika posyp rukolą i skrop dobrej jakości oliwą z oliwek.

Najnowsze gazetki

Reklama
” a Piada Classica 5 Fine Foods | 390 g; 15,36 zł/ki ŻŻEINE Grissini z A ę FCODS 7] KU) SĄ. premium Panealba y s 150 g; oliwa, a maa) 59 sezam; 33,27 zł/kg |z| Pipe. P i jpancalba) 150 u U Pr STIRATIN, 9 = m | sk = , 9 170g Panini Rustici Durum Fine Foods (A 170 g; 29,36 zł/kg sa PANINI Spody do pizzy ) z s” P 4 Fine Foods 4 j ł 280 g; 17,83 zł/kg <= l CIJ "AL Crostini Panealba 100 g; czosnek, oliwa Hala YJ Ciabatta pszenna Na podpieczonej pizzy ułóż ser, poprzekładaj go pomidorkami i papryczką. Wstaw do piekarnika i piecz jeszcze ok. 6 minut w nieco niższej temperaturze (180 stopni) - aż pizza się zarumieni a ser roztopi. Po wyjęciu z piekarnika posyp rukolą i skrop dobrej jakości oliwą z oliwek.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy