Produkty w tej gazetce
Dlaczego warto nam zaufać? Nasi klienci są dla nas najważniejsi, cały asortyment dobieramy z największą starannością. Kupujemy dokładnie to, co sami chcielibyśmy zaoferować sobie i swoim rodzinom, decydujemy o wyborze producentów LO co do produktów których mamy pewność, że są najwyższej jakości. I dlatego tak ważne są dla nas certyfikaty uzyskane od niezależnych jednostek M | Ę 3 N E certyfikacyjnych zajmujących się weryfikacją systemów jakości żywności, które działają bezstronnie i niezależnie. 3 P |= c JAŁY WALDI jesteśmy świadomi jakości, dlatego KJ LAG UAE % w naszych sklepach można kupić produkty z certyfikatem QAFP. CA 8 ' R 5 o SC) Co to dla nas oznacza? Wszystkie nasze produkty charakteryzują się wysoką jakością, a kaźdy z uczestników procesu produkcyjnego - rolnik (producent świń/ drobiu), zakład ubojowy, rozbiorowy czy przetwórczy - spełnił bardzo surowe i restrykcyjne wymagania jakościowe. Certyfikat QAFP gwarantuje wysoką jakość oraz bezpieczeństwo produktu. Szukaj produktów z oznaczeniami i certyfikatami jakości i wspieraj rodzime produkty! MIĘSNE SPECJAŁY T 1 POLĘDWICA 7 Karkówka KARKÓWKA p— 7 7 + Opak. 560 g 1 | ŻEBERKA ( (1 kg = 26,77) ; SZYNKA s---a—l z% ŁOPATKA | BOCZEK | doskonała na grilla ina pieczeń idealne 8 5 na gulasz Czy wiesz, że... == SI 1. Mięso szybciej się ugotuje, jeśli nie posolimy wody. Zróbmy to dopiero na końcu. MIĘSNE SPECJAŁY A 2. Przy sprawianiu mięsa nie należy odkrawać zbyt Gulasz l dużo tłuszczu. Tłuszcz utrzymuje soczystość (GEZ: 98) mięsa podczas gotowania. 3. Opłukiwanie mięsa przed przyrząadzeniem nie tylko nie przynosi korzyści, ale też ma poważną wadę - bardzo trudno potem osuszyć mięso. Osuszajmy więc mieso tylko ręcznikiem papierowym, ponieważ opłukiwanie nie działa przeciwko zarazkom. DNCTCOEARSE A)
Nazwa | Szczególy |
---|