Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Arhelan Gazetki promocyjne
Arhelan
Najnowsze gazetki 0

Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 4

Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

składniki 375 g gotowego ciasta francuskiego, 450 g szpinaku mrożonego w liściach, 1 cebula, 2-3 ząbki czosnku, 100 g sera DŹŻIUGAS 50 g masła, około 600 gramów fileta z łososia bez skóry, 1 jajko, sól, pieprz. dojrzewającymii IBÓgDZIUCAS CIE Szpiank rozmroź. Łososia oprósz solą i pieprzem - jeśli masz filet ze skórą, najpierw należy ją ś Na głębokiej patelni rozgrzej masło, wrzuć posiekaną cebulę i smaż kilka minut. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, smaż jeszcze minutę i wrzuć szpinak. Wszystkie składniki przesmaż, dopraw solą i pieprzem, wyłącz ogień, dodaj starty na tarce o dużych oczkach ser DŹIUGAS i dokładnie wymieszaj. Na połowę ciasta wyłóż pół porcji szpinaku, na nim rozłóż łososia i przykryj go drugą połową szpinaku. Wszystko przykryj drugą połową ciasta francuskiego, złącz boki i z zewnątrz posmaruj roztrzepanym jajkiem.Piecz na papierze w temp. 200*C przez 25-30 minut. Wyciągnij z pieca, po ostygnięciu poki A, A

Najnowsze gazetki

składniki 375 g gotowego ciasta francuskiego, 450 g szpinaku mrożonego w liściach, 1 cebula, 2-3 ząbki czosnku, 100 g sera DŹŻIUGAS 50 g masła, około 600 gramów fileta z łososia bez skóry, 1 jajko, sól, pieprz. dojrzewającymii IBÓgDZIUCAS CIE Szpiank rozmroź. Łososia oprósz solą i pieprzem - jeśli masz filet ze skórą, najpierw należy ją ś Na głębokiej patelni rozgrzej masło, wrzuć posiekaną cebulę i smaż kilka minut. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, smaż jeszcze minutę i wrzuć szpinak. Wszystkie składniki przesmaż, dopraw solą i pieprzem, wyłącz ogień, dodaj starty na tarce o dużych oczkach ser DŹIUGAS i dokładnie wymieszaj. Na połowę ciasta wyłóż pół porcji szpinaku, na nim rozłóż łososia i przykryj go drugą połową szpinaku. Wszystko przykryj drugą połową ciasta francuskiego, złącz boki i z zewnątrz posmaruj roztrzepanym jajkiem.Piecz na papierze w temp. 200*C przez 25-30 minut. Wyciągnij z pieca, po ostygnięciu poki A, A
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Netto Gazetka
27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 04 21 sty, 2025 - 23 lut, 2025
Tchibo - Tchibo 04
21 sty, 2025 - 23 lut, 2025
Gazetka Biedronka - Okazje tygodnia - 25.01 - Gazetka - Biedronka.pl 25 sty, 2025 - 8 lut, 2025
Biedronka - Okazje tygodnia - 25.01 - Gazetka - Biedronka.pl
25 sty, 2025 - 8 lut, 2025
Gazetka Biedronka - Biedronka Home 29.01 - Gazetka - Biedronka.pl 29 sty, 2025 - 2 lut, 2025
Biedronka - Biedronka Home 29.01 - Gazetka - Biedronka.pl
29 sty, 2025 - 2 lut, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy