Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Arhelan Gazetki promocyjne
Arhelan
Najnowsze gazetki 1

Aktualna gazetka Arhelan - Boże Narodzenie - Ważna od 13.12 do 24.12 - Strona nr 20

Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPÓD: Dno tortownicy o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzej do 1757C. Czekoladę połam na kostki, roztop w kąpieli wodnej. ź Masło ucieraj z cukrem przez ok 5 minut. W innej SPOD: misce ubij białko na sztywną pianę. Połącz wszystkie 70 g czekolady składniki: utarte masło z roztopioną czekoladą 70 g miękkiego masła E i żółtkiem, następnie z przesianą mąką i przyprawą 60 g cukru Ą piernikową, a na koniec z ubitym białkiem. Masę 1 jajko przełóż do formy, wyrównaj powierzchnię i wstaw do piekarnika. Piecz przez około 9 minut, wyjmij z piekarnika. MASA SEROWA: Do misy miksera włóż ser twarogowy razem z serem mascarpone, mąką, MASA SEROWA: cukrem i skórką pomarańczową kandyzowaną. 750 iel ik Miksuj na małych obrotach, tylko do połączenia zmie onego waroga ANIDA się składników. Wbij jajka, miksując po każdym 250 g sera mascarpone przez ok 10 sekund. Na koniec dodaj śmietankę 4 łyżki mąki pszennej i ekstrakt pomarańczowy. Wylej masę na czekoladowy 1 szklanka cukru spód. Wstaw do piekarnika i piecz przez 15 minut, 1% szklanki kandyzowanej skórki pomarańczowej następnie zmniejsz temperaturę do 120*Ci i piecz 5 jajek kolejne 90 minut. Po całkowitym ostudzeniu zdejmij 113 szklanki śmietanki 30% obręcz z formy i wstaw sernik do lodówki na całą noc. 2 łyżki ekstraktu pomarańczowego 50 g mąki 14 łyżeczki przyprawy piernikowej = ARK > PIB cz hi ( Śmietanka 30% Twaróg sernikowy 4006 PIĄTNICA mielony LES [kg PIĄTNICA ocet pesto kaś ot ro oe pk awa Edbak tet c Paa arty py It rcal A O Ed LOL Ceny regularne nie dotyczą sklepów Delikatesy Centrum Arhelan nr 124, 125, 126, 127, 132, 133, 134, 136, 137, 138, 139.

Najnowsze gazetki

SPÓD: Dno tortownicy o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzej do 1757C. Czekoladę połam na kostki, roztop w kąpieli wodnej. ź Masło ucieraj z cukrem przez ok 5 minut. W innej SPOD: misce ubij białko na sztywną pianę. Połącz wszystkie 70 g czekolady składniki: utarte masło z roztopioną czekoladą 70 g miękkiego masła E i żółtkiem, następnie z przesianą mąką i przyprawą 60 g cukru Ą piernikową, a na koniec z ubitym białkiem. Masę 1 jajko przełóż do formy, wyrównaj powierzchnię i wstaw do piekarnika. Piecz przez około 9 minut, wyjmij z piekarnika. MASA SEROWA: Do misy miksera włóż ser twarogowy razem z serem mascarpone, mąką, MASA SEROWA: cukrem i skórką pomarańczową kandyzowaną. 750 iel ik Miksuj na małych obrotach, tylko do połączenia zmie onego waroga ANIDA się składników. Wbij jajka, miksując po każdym 250 g sera mascarpone przez ok 10 sekund. Na koniec dodaj śmietankę 4 łyżki mąki pszennej i ekstrakt pomarańczowy. Wylej masę na czekoladowy 1 szklanka cukru spód. Wstaw do piekarnika i piecz przez 15 minut, 1% szklanki kandyzowanej skórki pomarańczowej następnie zmniejsz temperaturę do 120*Ci i piecz 5 jajek kolejne 90 minut. Po całkowitym ostudzeniu zdejmij 113 szklanki śmietanki 30% obręcz z formy i wstaw sernik do lodówki na całą noc. 2 łyżki ekstraktu pomarańczowego 50 g mąki 14 łyżeczki przyprawy piernikowej = ARK > PIB cz hi ( Śmietanka 30% Twaróg sernikowy 4006 PIĄTNICA mielony LES [kg PIĄTNICA ocet pesto kaś ot ro oe pk awa Edbak tet c Paa arty py It rcal A O Ed LOL Ceny regularne nie dotyczą sklepów Delikatesy Centrum Arhelan nr 124, 125, 126, 127, 132, 133, 134, 136, 137, 138, 139.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 28 lis, 2024 - 31 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
28 lis, 2024 - 31 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 4 sty, 2025 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
4 sty, 2025 - 4 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy