Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 27.12 do 31.12 - Strona nr 11

Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Reklama
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Gazetka Netto 27.12.2022 - 31.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

Od wtorku 27.12 do soboty 31.12.2022 11 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA STĘŻYCA ę SRŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * 150 gbiałej kapusty Białą kapustę siekamy na cienkie paluszki surimi i przykrywamy je * 70g sosu RPJENEGY. TaoTao paski, doprawiamy pieprzem, solą resztą farszu. Ciasto zwijamy w rulonik + 75/8 pelliszków surimiiGarsa i cukrem do smaku, podsmażamy na i kroimy na plastry o grubości * 140 g ciasta francuskiego ś ż 5 ż i Henglein oleju, dolewamy wodę i sos sojowy. około 5 cm. Na koniec smarujemy - sól do smaku Dusimy wszystko przez 10 minut paszteciki jajkiem, posypujemy - cukier do smaku i pozostawiamy do ostygnięcia. sezamem i pieczemy w temperaturze + pieprz prawdziwy Ciasto francuskie rozkładamy na 180”C przez 20 minut. Podajemy je * 10 mloleju Ollineo desce, umieszczamy na nim połowę w dowolny sposób. * 50 ml wody farszu z kapusty, następnie układamy Smacznego! PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI PIOTRA OSIALA Netto O R NA WYSPA WISŁA Paluszki surimi Garso 100 g 29,90/1kg Ciasto francuskie 2,99 Hensin 3,99 9 275g 9 14,51/1kg

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Od wtorku 27.12 do soboty 31.12.2022 11 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA STĘŻYCA ę SRŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * 150 gbiałej kapusty Białą kapustę siekamy na cienkie paluszki surimi i przykrywamy je * 70g sosu RPJENEGY. TaoTao paski, doprawiamy pieprzem, solą resztą farszu. Ciasto zwijamy w rulonik + 75/8 pelliszków surimiiGarsa i cukrem do smaku, podsmażamy na i kroimy na plastry o grubości * 140 g ciasta francuskiego ś ż 5 ż i Henglein oleju, dolewamy wodę i sos sojowy. około 5 cm. Na koniec smarujemy - sól do smaku Dusimy wszystko przez 10 minut paszteciki jajkiem, posypujemy - cukier do smaku i pozostawiamy do ostygnięcia. sezamem i pieczemy w temperaturze + pieprz prawdziwy Ciasto francuskie rozkładamy na 180”C przez 20 minut. Podajemy je * 10 mloleju Ollineo desce, umieszczamy na nim połowę w dowolny sposób. * 50 ml wody farszu z kapusty, następnie układamy Smacznego! PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI PIOTRA OSIALA Netto O R NA WYSPA WISŁA Paluszki surimi Garso 100 g 29,90/1kg Ciasto francuskie 2,99 Hensin 3,99 9 275g 9 14,51/1kg
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 23 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Aldi - Aldi
23 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 23 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Aldi - Aldi
23 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Gazetka Aldi - aldi 16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Aldi - aldi
16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Aldi - Aldi
16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy