Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Arhelan Gazetki promocyjne
Arhelan
Najnowsze gazetki 0

Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 4

Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

składniki 375 g gotowego ciasta francuskiego, 450 g szpinaku mrożonego w liściach, 1 cebula, 2-3 ząbki czosnku, 100 g sera DŹŻIUGAS 50 g masła, około 600 gramów fileta z łososia bez skóry, 1 jajko, sól, pieprz. dojrzewającymii IBÓgDZIUCAS CIE Szpiank rozmroź. Łososia oprósz solą i pieprzem - jeśli masz filet ze skórą, najpierw należy ją ś Na głębokiej patelni rozgrzej masło, wrzuć posiekaną cebulę i smaż kilka minut. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, smaż jeszcze minutę i wrzuć szpinak. Wszystkie składniki przesmaż, dopraw solą i pieprzem, wyłącz ogień, dodaj starty na tarce o dużych oczkach ser DŹIUGAS i dokładnie wymieszaj. Na połowę ciasta wyłóż pół porcji szpinaku, na nim rozłóż łososia i przykryj go drugą połową szpinaku. Wszystko przykryj drugą połową ciasta francuskiego, złącz boki i z zewnątrz posmaruj roztrzepanym jajkiem.Piecz na papierze w temp. 200*C przez 25-30 minut. Wyciągnij z pieca, po ostygnięciu poki A, A

Najnowsze gazetki

składniki 375 g gotowego ciasta francuskiego, 450 g szpinaku mrożonego w liściach, 1 cebula, 2-3 ząbki czosnku, 100 g sera DŹŻIUGAS 50 g masła, około 600 gramów fileta z łososia bez skóry, 1 jajko, sól, pieprz. dojrzewającymii IBÓgDZIUCAS CIE Szpiank rozmroź. Łososia oprósz solą i pieprzem - jeśli masz filet ze skórą, najpierw należy ją ś Na głębokiej patelni rozgrzej masło, wrzuć posiekaną cebulę i smaż kilka minut. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, smaż jeszcze minutę i wrzuć szpinak. Wszystkie składniki przesmaż, dopraw solą i pieprzem, wyłącz ogień, dodaj starty na tarce o dużych oczkach ser DŹIUGAS i dokładnie wymieszaj. Na połowę ciasta wyłóż pół porcji szpinaku, na nim rozłóż łososia i przykryj go drugą połową szpinaku. Wszystko przykryj drugą połową ciasta francuskiego, złącz boki i z zewnątrz posmaruj roztrzepanym jajkiem.Piecz na papierze w temp. 200*C przez 25-30 minut. Wyciągnij z pieca, po ostygnięciu poki A, A
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Biedronka - Black weeks - 2.11 - Gazetka - Biedronka.pl 11 lis, 2024 - 2 gru, 2024
Biedronka - Black weeks - 2.11 - Gazetka - Biedronka.pl
11 lis, 2024 - 2 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 30 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
30 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Aldi - Aldi
18 lis, 2024 - 23 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy