Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 7

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

składniki 500 g mąki pszennej, 2 jajka, Zacznij od farszu. Paprykę, cebulę i pomidora pokrój dość drobno. Dodaj 120 ml mleka, 4 do nich kukurydzę i przyprawę meksykańską. Smaż, aż warzywa będą miękkie, 2 łyżki margaryny, a cała woda wyparuje. Dodaj pastę z ziaren fasoli, mieszaj i smaż razem sól, I jeszcze 2 minuty, po czym odstaw na bok. Mleko podgrzej z margaryną, 1 jajko do POS aa ania do czasu aż margaryna się rozpuści. Ostudź. Na stolnicę wysyp mąkę. A ECCE Dodaj do niej jajka, sól i mleko z margaryną. Zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Ciasto odstaw na kilka minut, po czym wałkuj na około 2-3 mm. Wykrój kółka za pomocą szklanki. Na środku połóż łyżeczkę farszu i zawiń boki. Gotowe pierogi ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, 1 papryka czerwona, posmaruj roztrzepanym jajkiem i posyp czarnuszką. Piecz w 190*C przez 2 cebule, 20-25 minut. 80 g kukurydzy konserwowej, 1 pomidor, 1 łyżka przyprawy meksykańskiej, 1 łyżka oleju Inianego. Olej lniany ESEE zy LOWA z ziaren fasoli Margaryna Zwykła 250 mi BUNCE (cału asortyment) ZEOIZUCEJ COCO Ę 180g HE: i IECZZ „żę k a PZZCCA JĄ == PPP - "WGB

Najnowsze gazetki

Reklama
składniki 500 g mąki pszennej, 2 jajka, Zacznij od farszu. Paprykę, cebulę i pomidora pokrój dość drobno. Dodaj 120 ml mleka, 4 do nich kukurydzę i przyprawę meksykańską. Smaż, aż warzywa będą miękkie, 2 łyżki margaryny, a cała woda wyparuje. Dodaj pastę z ziaren fasoli, mieszaj i smaż razem sól, I jeszcze 2 minuty, po czym odstaw na bok. Mleko podgrzej z margaryną, 1 jajko do POS aa ania do czasu aż margaryna się rozpuści. Ostudź. Na stolnicę wysyp mąkę. A ECCE Dodaj do niej jajka, sól i mleko z margaryną. Zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Ciasto odstaw na kilka minut, po czym wałkuj na około 2-3 mm. Wykrój kółka za pomocą szklanki. Na środku połóż łyżeczkę farszu i zawiń boki. Gotowe pierogi ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, 1 papryka czerwona, posmaruj roztrzepanym jajkiem i posyp czarnuszką. Piecz w 190*C przez 2 cebule, 20-25 minut. 80 g kukurydzy konserwowej, 1 pomidor, 1 łyżka przyprawy meksykańskiej, 1 łyżka oleju Inianego. Olej lniany ESEE zy LOWA z ziaren fasoli Margaryna Zwykła 250 mi BUNCE (cału asortyment) ZEOIZUCEJ COCO Ę 180g HE: i IECZZ „żę k a PZZCCA JĄ == PPP - "WGB
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy