Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Arhelan Gazetki promocyjne
Arhelan
Najnowsze gazetki 0

Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 2

Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Sadki 1 |wody, 200 g włoszczyzny, 1 liść laurowy, 400 g buraków czerwonych, 3 ziarnka ziela angielskiego, 3 ząbki czosnku, 150 ml zakwasu barszczu czerwonego, sól, pieprz, majeranek, 1 opakowanie gotowych uszek. om Włoszczyznę i czerwone buraki drobno pokrój. Zalej wodą. Gotuj przez około 90 minut z dodatkiem liścia laurowego, ziela angielskiego, majeranku i soli. Do barszczu możesz również dodać suszone grzyby. Pod koniec gotowania dodaj zakwas barszczu czerwonego i posiekany czosnek. Całość gotuj jeszcze razem przez ok. 5 minut. Gotowe uszka ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Podawaj razem z barszczem.

Najnowsze gazetki

Sadki 1 |wody, 200 g włoszczyzny, 1 liść laurowy, 400 g buraków czerwonych, 3 ziarnka ziela angielskiego, 3 ząbki czosnku, 150 ml zakwasu barszczu czerwonego, sól, pieprz, majeranek, 1 opakowanie gotowych uszek. om Włoszczyznę i czerwone buraki drobno pokrój. Zalej wodą. Gotuj przez około 90 minut z dodatkiem liścia laurowego, ziela angielskiego, majeranku i soli. Do barszczu możesz również dodać suszone grzyby. Pod koniec gotowania dodaj zakwas barszczu czerwonego i posiekany czosnek. Całość gotuj jeszcze razem przez ok. 5 minut. Gotowe uszka ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Podawaj razem z barszczem.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Carrefour Gazetka 20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Carrefour Gazetka
20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Aldi - Aldi
27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 27.01 27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 27.01
27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA STYCZEŃ 2 sty, 2025 - 31 sty, 2025
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA STYCZEŃ
2 sty, 2025 - 31 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy