Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 11.01 do 17.01 - Strona nr 15

Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Gazetka Biedronka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

PHO BO Z SOSEM CHILI LICZBA PORCJI: 4 CZAS PRZYGOTOWANIA: 320 MIN. STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŚREDNI Składniki * 4 ziarenka kardamonu * | kg kości wołowych *1 łyżeczka nasion kolendry *600 g wołowiny z kością (szponder) *1 łyżeczka czarnego pieprzu *4 | wody *1 łyżeczka soli *1 biała cebula. + 200 g makaronu ryżowego * 4 «m korzenia imbiru * 300 g polędwicy wołowej *6 łyżek sosu rybnego * garść kietków fasoli mung *1 łyżka brązowego cukru *] czerwone chili *1 laska cynamonu *sok z I limonki +5 gwiazdek anyżu * garść świeżej kolendry *10 goździków *1 limonka * sos chili sriracha Przygotowanie: Kości i wołowinę z kością włóż do garnka. Zalej litrem wody, zagotuj i gotuj jeszcze przez 8 minut. Odcedź, tak aby w garnku zostało mięso. Wlej 3 litry wody do osobnego garnka. Cebulę i imbir opiekaj nad palnikiem gazowym do momentu, gdy skórka będzie czarna (co najmniej 5 minut). Po wystygnięciu delikatnie usuń zwęglone części. Do wody w garnku włóż wcześniej podgotowane mięso i opieczone warzywa. Dodaj sos rybny i cukier. Zmniejsz ogień i gotuj 50 minut. 2222, Na patelni upraż przyprawy: laskę cynamonu, anyż, goździki, kardamon i kolendrę. Zawiń je w kawałek gazy, zawiąż sznurkiem i wrzuć do bulionu. Zmniejsz ogień i gotuj przez 4 godziny. Dopraw solą i pieprzem. Makaron ryżowy zalej gorącą wodą i odstaw na 15 minut. Po tym czasie odcedź go i przełóż do misek. Polędwicę wołową pokrój w cienkie plasterki w poprzek włókien, wyłóż na Makaron Asia makaron i zalej bardzo gorącym bulionem. Flavours, 200 g: ryżowy, vermxeli Dołóż dodatki: kietki fasoli mung, pokrojone u5ha w talarki chili i sok z limonki. Posyp świeżą kolendrą, obok połóż połówkę limonki. W. osobnych miseczkach podaj sos chili sriracha.

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
PHO BO Z SOSEM CHILI LICZBA PORCJI: 4 CZAS PRZYGOTOWANIA: 320 MIN. STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŚREDNI Składniki * 4 ziarenka kardamonu * | kg kości wołowych *1 łyżeczka nasion kolendry *600 g wołowiny z kością (szponder) *1 łyżeczka czarnego pieprzu *4 | wody *1 łyżeczka soli *1 biała cebula. + 200 g makaronu ryżowego * 4 «m korzenia imbiru * 300 g polędwicy wołowej *6 łyżek sosu rybnego * garść kietków fasoli mung *1 łyżka brązowego cukru *] czerwone chili *1 laska cynamonu *sok z I limonki +5 gwiazdek anyżu * garść świeżej kolendry *10 goździków *1 limonka * sos chili sriracha Przygotowanie: Kości i wołowinę z kością włóż do garnka. Zalej litrem wody, zagotuj i gotuj jeszcze przez 8 minut. Odcedź, tak aby w garnku zostało mięso. Wlej 3 litry wody do osobnego garnka. Cebulę i imbir opiekaj nad palnikiem gazowym do momentu, gdy skórka będzie czarna (co najmniej 5 minut). Po wystygnięciu delikatnie usuń zwęglone części. Do wody w garnku włóż wcześniej podgotowane mięso i opieczone warzywa. Dodaj sos rybny i cukier. Zmniejsz ogień i gotuj 50 minut. 2222, Na patelni upraż przyprawy: laskę cynamonu, anyż, goździki, kardamon i kolendrę. Zawiń je w kawałek gazy, zawiąż sznurkiem i wrzuć do bulionu. Zmniejsz ogień i gotuj przez 4 godziny. Dopraw solą i pieprzem. Makaron ryżowy zalej gorącą wodą i odstaw na 15 minut. Po tym czasie odcedź go i przełóż do misek. Polędwicę wołową pokrój w cienkie plasterki w poprzek włókien, wyłóż na Makaron Asia makaron i zalej bardzo gorącym bulionem. Flavours, 200 g: ryżowy, vermxeli Dołóż dodatki: kietki fasoli mung, pokrojone u5ha w talarki chili i sok z limonki. Posyp świeżą kolendrą, obok połóż połówkę limonki. W. osobnych miseczkach podaj sos chili sriracha.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Tchibo 24 wrz, 2024 - 3 lis, 2024
Tchibo - Tchibo
24 wrz, 2024 - 3 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 31 paź, 2024 - 2 lis, 2024
Aldi - Aldi
31 paź, 2024 - 2 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 2 lis, 2024 - 2 lis, 2024
Aldi - Aldi
2 lis, 2024 - 2 lis, 2024
Gazetka Biedronka - Ebook - Niemarnowanie żywności 2024 - Gazetka - Biedronka.pl 20 wrz, 2024 - 20 gru, 2024
Biedronka - Ebook - Niemarnowanie żywności 2024 - Gazetka - Biedronka.pl
20 wrz, 2024 - 20 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy