Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 18

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 27

Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Pitta arriganata con [origano ( drożdżowy z sardelami) . Pl SKŁADNIKI CIASTO: * Mąka pszenna typ 450 190 g * Drożdże świeże 7 g * Oliwa extra vergine 10 g * Woda 60 g * Sól2g DODATKI: * Anchovis 20 g * Kapary 30 g * Oliwki czarne 30 g * Oregano suszone 1 g * Bazylia świeża 5 g * Oliwa extra vergine 10 g REGION=Galabria PRZYGOTOWANIE 1. Drożdże rozpuszczamy w letniej wodzie, dodajemy pozostałe składniki i wyrabiamy do uzyskania jednolitego, sprężystego ciasta. Formujemy w kulę, przykrywamy wilgotną ściereczką i pozostawiamy na ok. 1 godz. . Wyrośnięte ciasto formujemy na kształt placka o średnicy ok. 30 cm, przekładamy na blachę, układamy na górze anchovis, kapary i oliwki, a następnie wkładamy do piekarnika rozgrzanego do temp. 1807C i pieczemy przez ok. 25 min. Podajemy z liśćmi bazylii i skrapiamy oliwą. ND © ITALIA NA TALERZU 27

Najnowsze gazetki

Pitta arriganata con [origano ( drożdżowy z sardelami) . Pl SKŁADNIKI CIASTO: * Mąka pszenna typ 450 190 g * Drożdże świeże 7 g * Oliwa extra vergine 10 g * Woda 60 g * Sól2g DODATKI: * Anchovis 20 g * Kapary 30 g * Oliwki czarne 30 g * Oregano suszone 1 g * Bazylia świeża 5 g * Oliwa extra vergine 10 g REGION=Galabria PRZYGOTOWANIE 1. Drożdże rozpuszczamy w letniej wodzie, dodajemy pozostałe składniki i wyrabiamy do uzyskania jednolitego, sprężystego ciasta. Formujemy w kulę, przykrywamy wilgotną ściereczką i pozostawiamy na ok. 1 godz. . Wyrośnięte ciasto formujemy na kształt placka o średnicy ok. 30 cm, przekładamy na blachę, układamy na górze anchovis, kapary i oliwki, a następnie wkładamy do piekarnika rozgrzanego do temp. 1807C i pieczemy przez ok. 25 min. Podajemy z liśćmi bazylii i skrapiamy oliwą. ND © ITALIA NA TALERZU 27
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 4 lis, 2024 - 9 lis, 2024
Aldi - Aldi
4 lis, 2024 - 9 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 2 lis, 2024 - 2 lis, 2024
Aldi - Aldi
2 lis, 2024 - 2 lis, 2024
Gazetka Pepco - Pepco 24 paź, 2024 - 6 lis, 2024
Pepco - Pepco
24 paź, 2024 - 6 lis, 2024
Gazetka Aldi - aldi 6 lis, 2024 - 7 lis, 2024
Aldi - aldi
6 lis, 2024 - 7 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy