Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.03 do 09.04 - Strona nr 21

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

w rofrze | Hk SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: BABECZKI KROK 1: UCIERAMY CIASTO W misce umieszczamy 250 g maślanki, cukier, mąkę, proszek do pieczenia, jajko i roztopione masło. Całość ucieramy na jednolitą masę, dodajemy do niej dropsy czekoladowe i dokładnie mieszamy. KROK 2: DZIELIMY CIASTO Ciasto dzielimy na dwie części. Do jednej z nich dodajemy kakao =% i pozostałe 25 g maślanki i dokładnie mieszamy. iw KROK 3: PRZEKŁADAMY CIASTO DO PAPILOTEK Formę do babeczek wykładamy papilotkami. Każdą z nich napełniamy po połowie jasnym i ciemnym ciastem, a następnie delikatnie je ze sobą mieszamy przy pomocy widelca. KROK 4: PIECZEMY BABECZKI Babeczki pieczemy przez ok. 15 minut, aż patyczek po nakłuciu ciasta będzie suchy. Gotowe babeczki wyjmujemy z piekarnika i studzimy. © KREM: Masło ubijamy z cukrem na białą, puszystą masę. Następnie dodajemy serek śmietankowy i ponownie ubijamy, aż do połączenia składników. DEKORACJA: Krem przekładamy do rękawa cukierniczego i ozdabiamy każdą z babeczek. Następnie posypujemy je posypką cukrową. posypki różnego rodzaju 47 [Ee] KUCHNALDLAPL PRZEPISÓW = 21

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
w rofrze | Hk SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: BABECZKI KROK 1: UCIERAMY CIASTO W misce umieszczamy 250 g maślanki, cukier, mąkę, proszek do pieczenia, jajko i roztopione masło. Całość ucieramy na jednolitą masę, dodajemy do niej dropsy czekoladowe i dokładnie mieszamy. KROK 2: DZIELIMY CIASTO Ciasto dzielimy na dwie części. Do jednej z nich dodajemy kakao =% i pozostałe 25 g maślanki i dokładnie mieszamy. iw KROK 3: PRZEKŁADAMY CIASTO DO PAPILOTEK Formę do babeczek wykładamy papilotkami. Każdą z nich napełniamy po połowie jasnym i ciemnym ciastem, a następnie delikatnie je ze sobą mieszamy przy pomocy widelca. KROK 4: PIECZEMY BABECZKI Babeczki pieczemy przez ok. 15 minut, aż patyczek po nakłuciu ciasta będzie suchy. Gotowe babeczki wyjmujemy z piekarnika i studzimy. © KREM: Masło ubijamy z cukrem na białą, puszystą masę. Następnie dodajemy serek śmietankowy i ponownie ubijamy, aż do połączenia składników. DEKORACJA: Krem przekładamy do rękawa cukierniczego i ozdabiamy każdą z babeczek. Następnie posypujemy je posypką cukrową. posypki różnego rodzaju 47 [Ee] KUCHNALDLAPL PRZEPISÓW = 21
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy