Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 26.09 do 01.10 - Strona nr 15

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SAŁATKĘ OWOCOWĄ Winogrona przekrawamy na pół, nektarynki kroimy na cząstki, a pomarańcze obieramy i filetujemy. Owoce przekładamy do miski i mieszamy. KROK 2: SMAŻYMY TOSTY FRANCUSKIE Jajka roztrzepujemy w miseczce za pomocą rózgi lub widelca. Dodajemy mleko, mieszamy. W tak przygotowanej miksturze obtaczamy kromki pieczywa tostowego. Tosty smażymy partiami na patelni na rozpuszczonym maśle. Gdy zarumienią się z jednej strony, odwracamy je na drugą. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY SOS CYTRUSOWY Marmoladę cytrusową zagotowujemy wrondelku zodrobiną wody. Odstawiamy do wystudzenia. KROK 4: PODAJEMY TOSTY FRANCUSKIE Gałki lodów serwujemy na tostach francuskich razem z sałatką owocową. W osobnej miseczce podajemy ubitą śmietanę. Tosty dekorujemy z wierzchu sosem cytrusowym i posiekanymi pistacjami. Całość oprószamy cukrem pudrem przesianym przez sitko. Krem mleczny A zs A eh A EH. PRZEPISÓW 15 2 KUGHNIALIDLA.PL

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SAŁATKĘ OWOCOWĄ Winogrona przekrawamy na pół, nektarynki kroimy na cząstki, a pomarańcze obieramy i filetujemy. Owoce przekładamy do miski i mieszamy. KROK 2: SMAŻYMY TOSTY FRANCUSKIE Jajka roztrzepujemy w miseczce za pomocą rózgi lub widelca. Dodajemy mleko, mieszamy. W tak przygotowanej miksturze obtaczamy kromki pieczywa tostowego. Tosty smażymy partiami na patelni na rozpuszczonym maśle. Gdy zarumienią się z jednej strony, odwracamy je na drugą. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY SOS CYTRUSOWY Marmoladę cytrusową zagotowujemy wrondelku zodrobiną wody. Odstawiamy do wystudzenia. KROK 4: PODAJEMY TOSTY FRANCUSKIE Gałki lodów serwujemy na tostach francuskich razem z sałatką owocową. W osobnej miseczce podajemy ubitą śmietanę. Tosty dekorujemy z wierzchu sosem cytrusowym i posiekanymi pistacjami. Całość oprószamy cukrem pudrem przesianym przez sitko. Krem mleczny A zs A eh A EH. PRZEPISÓW 15 2 KUGHNIALIDLA.PL
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy