Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 22.05 do 27.05 - Strona nr 11

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Komosę ryżową opłucz na sicie pod bieżącą wodą, odcedź, a następnie ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Batat pokrój w plastry grubości ok. 2 cm iułóż na blasze do pieczenia. Piecz ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 2007C. KROK 1: SMAŻYMY HALLOUMI Halloumi odsączamy z zalewy przy użyciu ręcznika kuchennego, a następnie kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm. Tak przygotowany ser smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron, aż nabierze złotego koloru. (JUZ) z oliwek KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY A WARZYWA I. z Cebulę kroimy w talarki, paprykę w kostkę, a szczypiorek siekamy. Awokado przekrawamy na pół, pozbawiamy pestki i kroimy w plastry o grubości ok. 0,5 cm. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY SOS Liście bazylii drobno siekamy. Wszystkie składniki dressingu umieszczamy w misce i dokładnie mieszamy. KROK 4: PODAJEMY BOWL W miskach układamy po połowie wszystkich składników bowla. Awokado posypujemy czarnuszką. Całość przed jedzeniem polewamy dressingiem. [>] KUGANIALOLAPL PRZEPISÓW | LL

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Komosę ryżową opłucz na sicie pod bieżącą wodą, odcedź, a następnie ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Batat pokrój w plastry grubości ok. 2 cm iułóż na blasze do pieczenia. Piecz ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 2007C. KROK 1: SMAŻYMY HALLOUMI Halloumi odsączamy z zalewy przy użyciu ręcznika kuchennego, a następnie kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm. Tak przygotowany ser smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron, aż nabierze złotego koloru. (JUZ) z oliwek KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY A WARZYWA I. z Cebulę kroimy w talarki, paprykę w kostkę, a szczypiorek siekamy. Awokado przekrawamy na pół, pozbawiamy pestki i kroimy w plastry o grubości ok. 0,5 cm. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY SOS Liście bazylii drobno siekamy. Wszystkie składniki dressingu umieszczamy w misce i dokładnie mieszamy. KROK 4: PODAJEMY BOWL W miskach układamy po połowie wszystkich składników bowla. Awokado posypujemy czarnuszką. Całość przed jedzeniem polewamy dressingiem. [>] KUGANIALOLAPL PRZEPISÓW | LL
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy