Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 47

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 22.05 do 27.05 - Strona nr 13

Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Ugotuj kaszę jęczmienną w lekko osolonej, wrzącej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. KROK 1: PIECZEMY BAKŁAŻAN Bakłażan kroimy wzdłuż na pół. Miąższ każdej z połówek nacinamy w kratkę tak, by nie naruszyć skóry. Oprószamy solą i odstawiamy na 20 minut, a następnie płuczemy i osuszamy połówki bakłażana za pomocą ręcznika. 4 Tak przygotowany bakłażan skrapiamy odrobiną oliwy i pieczemy w temperaturze 1809C przez ok. 25-30 minut. Odstawiamy do ostygnięcia. KROK 2: SMAŻYMY SKŁADNIKI FARSZU Pokrojony w grubsze plastry ser halloumi smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju, aż się zarumieni. Zdejmujemy z patelni i studzimy. Miąższ bakłażana oddzielamy od skóry. Skórę drobno siekamy, łączymy z miąższem i ponownie siekamy całość. Przesmażamy na patelni, by pozbyć się nadmiaru wody. Dodajemy kaszę i oliwę po suszonych pomidorach. Smażymy chwilę i przekładamy farsz do miski. Studzimy. (>) KUCHNALOLAPL PRZEPISÓW | 13

Najnowsze gazetki

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Ugotuj kaszę jęczmienną w lekko osolonej, wrzącej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. KROK 1: PIECZEMY BAKŁAŻAN Bakłażan kroimy wzdłuż na pół. Miąższ każdej z połówek nacinamy w kratkę tak, by nie naruszyć skóry. Oprószamy solą i odstawiamy na 20 minut, a następnie płuczemy i osuszamy połówki bakłażana za pomocą ręcznika. 4 Tak przygotowany bakłażan skrapiamy odrobiną oliwy i pieczemy w temperaturze 1809C przez ok. 25-30 minut. Odstawiamy do ostygnięcia. KROK 2: SMAŻYMY SKŁADNIKI FARSZU Pokrojony w grubsze plastry ser halloumi smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju, aż się zarumieni. Zdejmujemy z patelni i studzimy. Miąższ bakłażana oddzielamy od skóry. Skórę drobno siekamy, łączymy z miąższem i ponownie siekamy całość. Przesmażamy na patelni, by pozbyć się nadmiaru wody. Dodajemy kaszę i oliwę po suszonych pomidorach. Smażymy chwilę i przekładamy farsz do miski. Studzimy. (>) KUCHNALOLAPL PRZEPISÓW | 13
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Carrefour Gazetka 29 kwi, 2024 - 11 maj, 2024
Carrefour Gazetka
29 kwi, 2024 - 11 maj, 2024
Gazetka Auchan Gazetka 9 maj, 2024 - 15 maj, 2024
Auchan Gazetka
9 maj, 2024 - 15 maj, 2024
Gazetka Netto Gazetka 9 maj, 2024 - 15 maj, 2024
Netto Gazetka
9 maj, 2024 - 15 maj, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 11 maj, 2024 - 11 maj, 2024
Aldi - Aldi
11 maj, 2024 - 11 maj, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy