Produkty w tej gazetce
ses 76 MARATON AREK WLASNYCH [oj MAKRELA, MUS LAREPA ZBOBU, © przepis 1. Bb gotuemy w garnku z wrzącą oko wod przez ej posiekany szczypiorek przekładamy d ronda aledujemy razem ipadprzeamy do tem około SOC Hot pzy pz kc mak aty or szzypiekową odstaw 2. Makreł oczyszcza fletu, wyj muj aś rzałaany dit roztrore soi a O nit Mote wje key kóę zby osz na ręczniku papa msn czern ani psa półiażan na częś Catoś gotuje prze SAR pi oatoyjowałay aja, 5 aloep obieramy kroimy bordo ike potr 6 Na matą pateię wewamy śmietankę, Dodajemy ziary pieprz złość redukuje do uzyskania onsstecj ses. 3 ordynat rane ky debuprzz ało mint, 3 podajemy z precz bobu, czern cebulą sosem z zilonego piepzupłstrami klaepy, obw szeypiokow, łapami zypułk i mikro Kemi © SKŁADNIKI Skłdnik Cat czarna 0dhą a0otę ga „da Noporato 38081 r hero paru pro pca © wvPRÓBUJ NASZE PRODUKTY L Pig zony w zalewie Hakroef szą RATON mą ARKA iASNYCH mery PIECZONA PAPRYKA KASZA JAGLANA, IMBIR, MARAKUJA © przepis 1 Szypry abu mb obrany is Gotowi kaszę odstawiamy na $ mi. pod przykryciem 2. Pomarańcze parzymy, obieramy z skóry, którą następne kroimy w cienkie paseczki z pozostałej Io yła tk ana eta sokz pomarańczy, dodajemy pokrejeną s air rasowy miężzza Świ marskuj Coke zagotowujemy l odstawiany. 3 tstan tyn narozna 4 sowa testa ew my na małą ptaki niewie koki eu Poz iprzem i całość karmelujemy 5 ś 33 i i temp.180C||peczeny przez koło 15 minut. 6. Zapieczoną paprykę podajemy z karmeizowaną mini „marchewką, sosem z marakuj l pomarańczy, prażonymi pestkami dni świeżymi ziołami. Sktdnik Porta tira © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY 2. re, < Jee netii Miko kokosowe Kkeschef © SKŁADNIKI Mość Cent > Wartość olei us 2ióa o02ią 90821 oną oszzt dog szat o05ką soo 000ką 008zł oną ozzat m Baza czerwona HakroChe
Nazwa | Szczególy |
---|