Produkty w tej gazetce
ssszę MARATON AREK WLASNYCH mery SORBET ZSELERA 1 CZARNEJ PORZECZKI, KRUSZONKA DYNIOWA © przepis 1. Ste myjemy zawo w falę slumiaiow i wkładamy aaa prz ada to OC eco ak skt godzinę do momentu aż całkowicie zmięknie Ser 2. Upaczny seler odj fk laieamy zes a . Przy wdowa pojakaEbodery mid | a 3 Czarną porzeczki bedujemy wwyscim pjemnikuna gładką masę Dodajemy lkazę wcześnajerzygotowany Wstaw Że z radon edy przakbamy do mie kuta do zamrażarki na kot godzi. Tammy óctmidmy pad ARE sty kę cukier trzny raz masło lużne konsystencji m przekłada do is łoś mieszamy rdzy nastęgnie Srzaikięczy powstałą kruszokę przekładamy na blaszkę wyożcną Baierem dopieczen orka nagrzanego do tamy kot BOI lezemy pzez oko © minu Se masapore *Wymojay z gekarika odstawiamy do wystudzena Przemy s dni sekamy prażymy na suche rozgrzanej poi radon wisi walkack| „Sa 6 Czrwaną porzczkę karanie z cukrem rzeinowym oai pcz nik lekam ink Se spr rado aminy aron oe konsysten = a reoninzaywypewysauwrawewe | CZNNNNNNNCCCWNA deore jeyną, czerwoną porzeczą oraz mkr ziemi. peceta ody Ga 20m Z GOLONKI Z PISTACJAMI I PICALILLI © przepis 1 Żliynę namaczamy w SO m zma wody Mi © skŁADNIKI Składnik Mość Cent > Wartość zdazyc aętnijenyzodina pnie i live nl Gaba icz Poco CH sos iiegrza.Tkprzygotowaną goni aujamy walą m oo 75a spożywczą przekładamy do lodówki na 24 godziny. Łastynto o02ią o7szt a zyzewany cin wrzucamy zyskie Dama ooul oi6a przyprawy. Mieszamy ipodsmażamy przez kika oonią ooiat gia serie dody oma Sa aoi 0821 oraz oce i dosypujemy cukru Mieszamy i dusimy pod sa poj przykycam prez la mint tla oo osa 3 Dorondelka z gotującym sę sosem wrzucamy. » oai oaz przygotowane warzywa I gotujemy e pod przykryciem w sat en przez oko miu takały zachowa hrupkość Całość doprawiamy slą pieprzem. oai usa Gotowi teinę kroimy w grube pasty podajemy zpieai odpo Mod Foocost „Ca orjaneta ożóią 10a zx Mpio aha 000 2808 bzw za *-anawta © wYPRÓBUJ NASZE PRODUKTY
Nazwa | Szczególy |
---|