Produkty w tej gazetce
CURRY ZKURCZAKA *ZOIECIERZYCĄ I KASZĄ JAGLANĄ © przepis Piekarnik rozgrzewamy dotemp.180*C. kaszę jaglana gotujemy zgodnie z instrukcją załączoną na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy. 3. Udka zkurczaka przyprawiamy saą pieprzem oraz ppryką wędzoną 1obsmażamy na rozgrzanej patelni z olejem z obu stron po 2-3 min. Następnie wkładamy <o piekarnika pieczemy przez IŚ min. Dodajemy pulpępomdorową oraz cecerzyc 1 gotujemy przez kolejne 15 min. na małym ogniu. Śmietankę mieko kokosowe łączymy razem 1 dodajemy do gotującego się sosu Przyprawiamy slą ! pieprzem I kontynuujemy gotowanie przez kolejne Smin 6. Gdykurczak jst upieczony wkładamy go gotującego się sosu. Całość serwujemy z posiekaną ką pietruszki | kasz aglan, © SKŁADNIKI Skłdnik ość akara 03014 Gab utratą Olohą m oouką za alohą ea BRUNI doty oai s otohą Pupa panierow olohg gy 6a u ość porcji ność pajac a30ię oi Cena" Wartość a ex 2404 0263 1593 036xt NEJ 10003 0302 Food Cas EM COEN (CZWNWWENAYOZWW © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY Uda krczka STTGT MARATON ZARGK ASAYCH [oj MAKARON SPAGHETTI Z PIECZONYM KALAFIOREM © przepis 1 Makaron gotujemy we wrzącej, osłonej wodzie zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy. 2. Kalafior myjemy dzielimy na różyczki Następnie banszujemy ok 1 min. wosolonej wodze, pozostałej po ugotowaniu makaronu 3. Pikarnik rozgrzewamy do 200". Różyczki kalafiora skrapiamy olejem i przyprawiamy slą pieprzem orazchiliw proszku Wstawiamy do piekarnika 4 pieczemy ok. 20 min. mieszając od czasu do czsu, abysię nie przyp 4. Cebulę czosnek Imbie siekamy w drobną kotkę delk ok $min. Następnie d pod przykcyciem na małym ogniu przez 20 min. Całość, po zagotowaniu blendujemy do uzyskania konsystencji sosu. 6. Pozblendowaniu so podgrzewamy dodajemy do niego makaron oraz upieczony kalafior. 7. Danie serwujemy z grubo tartym serem grana padano świeżą bnzyłą geiż © SKŁADNIKI » mię 42axi oska nne mię Si oi ogiera | m mos a odr ZE" rata ONE Moore 60m atom 1606 © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY ARO spac Goba ukra bag JE ARD aoc
Nazwa | Szczególy |
---|