Produkty w tej gazetce
seSgg MARATON AREK WLASNYCH mery PLACKI ZCGUKINII Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM KWAŚNĄ ŚMIETANĄ © przepis 1 Cukiię myjemy pod bieżącą, zimną wodą, Odcinamy oba końce ni obieramy ze skórki 2. Umytą ukinieścieramy na tarce na średnic oczkach Dolkatne solimy, mieszamy I odstawiamy na 20 min. o czym odeiskamy z niej nadmiar wody. 3 Do miski cukinią wbjamy jako Czosnek obieramy 1 przepuszczamy przez praskę, następnie dodajemy docukini. 4. Szczypiorek siekamy i dodajemy do masy. 5 Następne dody kę wszysko miszany zyskania jednltej konsystencji 6. Narozgrzaną patelnie włewamy olej tyżką odmierzamy porcję każdego placka 7. Porcję Kładziemy na rozgrzanym oleju smażymy. dozarumienienia 2 obu stron. 8. Pousmatnurzektodany raręczk parowy, aby odsączyć $). Danie podajemy z ososiem esz z kwaśną śmietaną. © SKŁADNIKI Skłdnik O0iig 402 ODtat toś pr EE © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY akta zen oso brzuszki wędz. PGA szf Z ABOśmieana 18% E+5GH MAR ATON ZARGK ASAYCH [oj GULASZ ZSOCZEWICY © przepis 1 Czerwoną soczewicę płuczemy w zimnej wodzie kora b Dea ian dwa razytylewi RENSER UCI wody gotujemy do momentu, będze a dente. Ziemniaki oczyszczamy kroimy w kostkę ok 15cm na 15m gotujemy w sciane wodzie gotowane zimna odeodzamy odstawiamy na bok. Pomarańczę obieramy, fetujemy odstawiamy na bok Mapai rozna odd przyprawy 8. bu kony wplata zonk teamy 1 podsmażamy przez ok 2 mi 6. Hastępnie dodajemy odmrażony mx papyk: 1 smażymy przez ok. 3 min Dodajemy ugotowane ziemniaki soczewicę Całość doprawiamy sosem Sjowym i zalewamy niewiłką ilością wody, następnie dusimy przez ok $min. 7. Do gotowego gorącego dania dodajemy ście szpinaku 4 pomarańczę, następnie podajemy z posiekaną, patką pietrszk. R © skŁaDNki Skan node Tm ola obity osią s sig Parana amg oś par EE erjare DNIENIEM © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY I RO soczewica S ky czerwona Goba ukra bag MCpoma na sok Valencia Sk Czernik czerwy ką
Nazwa | Szczególy |
---|