Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 28.11 do 31.12 - Strona nr 4

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Biedronka 28.11.2022 - 31.12.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

zuza CZAS NA ŚWIĘTA / TRADYCJA W LŻEJSZYM WYDANIU PIECZONY HALIBUT Z ORZECHOWĄ KRUSZONKĄ o CG |IQl| .3 3Omnu | aporcje Średni SKŁADNIKI: + 50 g orzechów pekan BakaD'Or * 30 g migdałów łuskanych * 3 gałązki rozmarynu BakaD'Or « 3 łyżki masła Mleczna Dolina + szczypta kardamonu * 4filety z halibuta Marinero * szczypta cynamonu + sól, pieprz + szczypta gałki muszkatołowej + szczypta pieprzu ORZECHOWA KRUSZONKA * 2 łyżki miodu Złota Pasieka + 50 g orzechów włoskich + 1 łyżka masła Mleczna Dolina BakaD'Or * kilka listków bazylii Vital Fresh PRZYGOTOWANIE: 1. Rozmaryn umieść na patelni. Dodaj masło i podgrzewaj na małym ogniu do jego rozpuszczenia. 2.Ułóż na rozgrzanej patelni filety z halibuta, oprósz je solą i pieprzem. Smaż przez kilka minut, do zrumienienia z obu stron. 3. Przygotuj kruszonkę: orzechy i miądały posiekaj i upraż. Dodaj przyprawy, wlej miód i dokładnie połącz. Na koniec wymieszaj kruszonkę z masłem i pozostaw do częściowego ostygnięcia. 4.Filety podawaj polane rozmarynowym masłem z orzechową kruszonką na górze. Udekoruj listkami bazylii. Lg IZAA Halibut bez skóry Marinero, > filet 4/4 = = ZA HALIBUT * 7Ź FLETBEZ SKÓRY

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
zuza CZAS NA ŚWIĘTA / TRADYCJA W LŻEJSZYM WYDANIU PIECZONY HALIBUT Z ORZECHOWĄ KRUSZONKĄ o CG |IQl| .3 3Omnu | aporcje Średni SKŁADNIKI: + 50 g orzechów pekan BakaD'Or * 30 g migdałów łuskanych * 3 gałązki rozmarynu BakaD'Or « 3 łyżki masła Mleczna Dolina + szczypta kardamonu * 4filety z halibuta Marinero * szczypta cynamonu + sól, pieprz + szczypta gałki muszkatołowej + szczypta pieprzu ORZECHOWA KRUSZONKA * 2 łyżki miodu Złota Pasieka + 50 g orzechów włoskich + 1 łyżka masła Mleczna Dolina BakaD'Or * kilka listków bazylii Vital Fresh PRZYGOTOWANIE: 1. Rozmaryn umieść na patelni. Dodaj masło i podgrzewaj na małym ogniu do jego rozpuszczenia. 2.Ułóż na rozgrzanej patelni filety z halibuta, oprósz je solą i pieprzem. Smaż przez kilka minut, do zrumienienia z obu stron. 3. Przygotuj kruszonkę: orzechy i miądały posiekaj i upraż. Dodaj przyprawy, wlej miód i dokładnie połącz. Na koniec wymieszaj kruszonkę z masłem i pozostaw do częściowego ostygnięcia. 4.Filety podawaj polane rozmarynowym masłem z orzechową kruszonką na górze. Udekoruj listkami bazylii. Lg IZAA Halibut bez skóry Marinero, > filet 4/4 = = ZA HALIBUT * 7Ź FLETBEZ SKÓRY
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy