Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 28.11 do 31.12 - Strona nr 6

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Biedronka 28.11.2022 - 31.12.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

© CZAS NA ŚWIĘTA / AROMATYCZNIE I SŁODKO YE Z FIGAMI I GRANATEM Łukasz Budzik CIONE: OOO SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: SPODY BEZOWEĆ POTENCJA ZE) POZY + 10 mloctu winnego białego + 10 gskrobi ziemniaczanej Grula + odrobina ekstraktu waniliowego KREM » 360 ml śmietanki 30% Mleczna Dolina ZZ SIE + 60 g orzechów pekan BakaD'Or SKO + 6 dojrzałych świeżych fig DO DEKORACJI SEEM ORZWZEEEOJ DTM 1. Przygotuj spody bezowe: białka wbij do miski, dodaj cukier puder i podgrzewaj WESEL OKEY WC rozpuszczenia cukru. 2.Masę podgrzej do 49*C, nie dopuszczając do ścięcia białek. Następnie przełóż białka do miski i ubijaj (ręcznie lub w maszynie) do momentu, aż będą lśniące i ostudzą się do temperatury OWOPOICSEACAICAL waniliowy i wymieszaj całość. 3.Na pergaminie odrysuj okręgi o średnicach: 26 cm, 20 cm, 15 cm, 10 cmi 5 cm. Odwróć pergamin do góry USES OWZCALCEJ ZWZ wszystkie narysowane okręgi. 4.Rozgrzej piekarnik do 120”C bez termoobiegu i włóż spody na 60 minut. LOMYCS NAWA CIASNA piekarnika i pozostaw je do ostudzenia na kolejne 3 godziny. 5.Pod koniec studzenia spodów przystąp OO OWWCELICUAW CZ umieść zimną śmietankę, dodaj cukier puder i ziarenka wanilii. Wszystkie składniki ubij na sztywno. 6.Orzechy upraż na suchej patelni [część z nich możesz posiekać], granat przekrój na pół, wyciągnij pestki, figi umyj i pokrój każdą z nich na 8 cząstek — zachowaj około 10 cząstek do dekoracji. 7. Przełóż największą bezę na dekoracyjny talerz, rozsmaruj porcję kremu, posyp CZZSEILESO EEEE AIESA DSST EW CH z każdym bezowym spodem, tworząc bezowo-kremową „choinkę”. Zostaw WZW 8.Ciasto udekoruj pozostałymi cząstkami UOP ELCICLANICZEGCA Na koniec dodaj gałązki rozmarynu.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
© CZAS NA ŚWIĘTA / AROMATYCZNIE I SŁODKO YE Z FIGAMI I GRANATEM Łukasz Budzik CIONE: OOO SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: SPODY BEZOWEĆ POTENCJA ZE) POZY + 10 mloctu winnego białego + 10 gskrobi ziemniaczanej Grula + odrobina ekstraktu waniliowego KREM » 360 ml śmietanki 30% Mleczna Dolina ZZ SIE + 60 g orzechów pekan BakaD'Or SKO + 6 dojrzałych świeżych fig DO DEKORACJI SEEM ORZWZEEEOJ DTM 1. Przygotuj spody bezowe: białka wbij do miski, dodaj cukier puder i podgrzewaj WESEL OKEY WC rozpuszczenia cukru. 2.Masę podgrzej do 49*C, nie dopuszczając do ścięcia białek. Następnie przełóż białka do miski i ubijaj (ręcznie lub w maszynie) do momentu, aż będą lśniące i ostudzą się do temperatury OWOPOICSEACAICAL waniliowy i wymieszaj całość. 3.Na pergaminie odrysuj okręgi o średnicach: 26 cm, 20 cm, 15 cm, 10 cmi 5 cm. Odwróć pergamin do góry USES OWZCALCEJ ZWZ wszystkie narysowane okręgi. 4.Rozgrzej piekarnik do 120”C bez termoobiegu i włóż spody na 60 minut. LOMYCS NAWA CIASNA piekarnika i pozostaw je do ostudzenia na kolejne 3 godziny. 5.Pod koniec studzenia spodów przystąp OO OWWCELICUAW CZ umieść zimną śmietankę, dodaj cukier puder i ziarenka wanilii. Wszystkie składniki ubij na sztywno. 6.Orzechy upraż na suchej patelni [część z nich możesz posiekać], granat przekrój na pół, wyciągnij pestki, figi umyj i pokrój każdą z nich na 8 cząstek — zachowaj około 10 cząstek do dekoracji. 7. Przełóż największą bezę na dekoracyjny talerz, rozsmaruj porcję kremu, posyp CZZSEILESO EEEE AIESA DSST EW CH z każdym bezowym spodem, tworząc bezowo-kremową „choinkę”. Zostaw WZW 8.Ciasto udekoruj pozostałymi cząstkami UOP ELCICLANICZEGCA Na koniec dodaj gałązki rozmarynu.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy